Studenterfesten i hus under halvtaget…
- eller når en pølse bli'r serveret med "føl'se"?

Af E. Musér, Lokalavisen 'Her i området' i Gentofte maj '99

Det er tidligt på aftenen, der er gang i festen og man tog lige lidt "indenfor vesten", i skyndingen, for at nå det i tide, altså festen. Hyggelige mennesker, rare omgivelser og i det hele taget godt arrangeret. Musikken er der heller ikke noget at klage over, for den er godt leveret.

Men, der er nu bare lige det, at du havde så travlt og fór ud af døren, så du helt glemte lyden, skriget fra din mave - kors hvor den knurrer…av for søren. Den sang kender du - har selv prøvet eller hørt fra andre - og så er det, at man nemt går hen og får tanker: "Et kongerige for en pølse, med kage og begge dele. Og gør lige en hotdog klar, tak - den skal være med det hele!".

Hvor tit har du ikke fundet befundet dig i en situation, hvor du kan nikke genkendende til indledningens kvaler. Ja, og så var det at jeg hørte om Jytte, hende med de dejlige planer.

Tænk dig hun tager Den Glade Pølsevogn med til, hvor du holder fest, så du kan undgå disse mavekvaler, og det tror jeg også vil passe din gæst.

I maj hun pønser på en nyhed at genindføre, det bliver Danmarks største vaffelis, at gøre. Det er så både Rudolf og Brostræde vil blegne i kor, og Jytte siger prisen kun er 20 kroner stor.

- Jo, foråret er kommet og sommeren om hjørnet venter, og Jytte hun er altid glad, uanset hvor meget eller lidt du henter. Og falder din vej forbi Charlottenlund Station en dag, så bliv ikke forbavset, hvis du for Jyttes Glade Pølsevogn får smag.

Tilbage til pressen